si funksionon

Studentët mësojnë përmes Modelit tonë të Mësimit efektiv dhe të lehtë për t’u ndjekur për çdo detyrë në programet e tyre të artit kuzhinës. Duke filluar me hulumtimin e temave dhe duke përfunduar me reagime të personalizuara të kuzhinierit, studentët lëvizin nëpër secilin hap të procesit për të maksimizuar suksesin e tyre në programin tonë të kuzhinës në internet dhe të ruajnë sa më shumë njohuri të jetë e mundur.

Pikat kryesore të programit